Tiurleiken Adventure Camp 16 – 18 august

Neste helg foregår den 10ende Tiurleiken på Flateland i Mykland. Her gjør endurofolket opp i et av Norges største enduroløp. Hvert år fylles gården på Flateland opp med endurosykler, telt og depoter på alle jorder. Dette er årets folkefest for endurofolket, sier ildsjel og arrangør Kai Ingvald Flateland. I år er det nystartede Grimstad enduroklubb som er arrangør. I samarbeid med blant annet Red Bull, Sørlandschips, Motorsyklisten, Tenzi og Twin Pegs ønskers alle velkommen til løp, oppvisning og en formidabel stemning på Flateland gård i Froland kommune.

Adventure camp er nytt av året.

Her tilbys adventure kjørere et eget camp område, og mulighet til å kjøre en egen tilpasset adventure løype. For de som ønsker arrangeres en tur opp til crossbanen i Åmli på fredagen, der det er lov å prøve seg på banen. Det tilbudet du som adventurekjører får her, er helt unikt i Norge. Ikke «offroad» på slett grusvei, men skikkelig terrengkjøring, lovlig! Det er også mulig å kjøre løp med din adventuresykkel. Løypa blir delvis felles med enduroklassene, men litt kortere og litt enklere.

Løypene på Flateland preppes for adventure

Rocke musikk utover kvelden

Det hele avsluttes med et forrykende show på Flateland Scene med Crazy Hogs som spiller live rockemusikk for oss utover kvelden. Så her er det bare å pakke bil eller sykkel for en fullspekket, actionfylt og hyggelig helg sammen med fine mennesker! 


Vanlige vei-motorsyklister er selvsagt også hjertelig velkomne til å campe på Flateland denne helga, her blir det god stemning og nok av moro å se på!

Bilde (og frontbildet) er hentet fra crossbanen i Folldal, der adventure folket har gjort opp i mange år.
Det er plenty av fine veier for adventure folket i området.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser