Speed Motorcenter AS fornyer seg fra 2025!

Daglig leder Thor Liverød og eier Terje Bredal i Speed MC satser på Yamaha, Kawasaki og Husqvarna i 2025.

Pressemelding: Speed Motorcenter AS, en av Norges største motorsykkelforhandlere med base i Sandefjord, vil fornye virksomheten fra og med 2025. Speed Motorcenter gleder seg over å videreføre det mer enn 55 år lange samarbeidet med Yamaha Motor. I tillegg ønsker forhandleren kvalitetsmerkevarene Kawasaki og Husqvarna varmt velkommen.

Til sammen vil Speed Motorcenter tilby sine lojale kunder tre meget gode merker, og ser frem til å være ambassadør for disse i lang tid fremover.

BMW Motorrad
BMW Motorrad har valgt å si opp forhandleravtalen med Speed Motorcenter med virkning fra 1.5.2025. Speed Motorcenter har helt siden 1999 vært med på å bygge opp BMW Motorrad til å bli et av de største motorsykkelmerkene i Norge. Det har vært et tett samarbeid hele veien i 25 år. BMW Motorrad har valgt å si opp avtalen som en del av strukturelle endringer i forhandlernettet sitt.

Veien videre er med Yamaha naturligvis!
Speed Motorcenter har i over 55 år arbeidet med kvalitetsprodukter fra Yamaha Motor.

Yamaha Motor ble grunnlagt i 1953 av Genichi Kawakami og allerede i 1954 sto den første modellen klar; Yamaha YA-1. Det var en luftkjølt, 2 takt, 125cc motor. For å teste kvaliteten ble det lagt ut på en banebrytende 10.000 kilometer lang utholdenhetstur. Dette ble den første prototypen på det som i alle år har vært Yamaha sin tradisjon: å produsere motorsykler av topp kvalitet, og å vise omverdenen deres fokus på kreativitet og umettelige ånd til å utfordre. Norges mest solgte motorsykkel har i mange år vært Yamaha MT-07. Med hele sitt motorsykkelsegment er Yamaha motor å betrakte som et av motorsykkelindustriens sterkeste merkenavn.

”Yamaha er utrolig glade og stolte over samarbejdet gjennem mange år, og vil gøre alt vi kan for at näste kapitel i Speed Motorcenters historie bliver en stor succes,” uttaler Morten Bronbjerg, Division Manager, PV Division i Yamaha.

Speed Motorcenter vil fra årsskiftet også forhandle de to premium-merkene Kawasaki og Husqvarna!

Kawasaki ble allerede i 1878 grunnlagt av SHOZO Kawasaki, og fullskala motorsykkelproduksjon har pågått i godt over 50 år. Allerede i 1996 ble det produsert over 10 millioner Kawasaki motorsykler. Med dette er Kawasaki et av verdens sterkeste motorsykkelmerker. Speed Motorcenter forhandlet Kawasaki i 70-80-årene og er svært stolt over igjen å kunne tilby denne kvalitetsmotorsykkelen. Kawasaki har i dag et vidt modellprogram som omfatter hele spekteret fra elektriske kjøretøy, lett og tung motorsykkel fra cruiser til supersport, og sport touring motorsykler.

Emma Teigland hos Norsk Motor Import AS (Kawasaki Norge) uttrykker stor glede over at Speed Motorsenter AS har valgt Kawasaki som sin nye samarbeidspartner.

“Vi er veldig glade for at Speed Motorsenter AS har valgt Kawasaki som sin nye samarbeidspartner. Speed Motorsenter AS kjenner vi som en velrenommert og seriøs aktør i bransjen, kjent for sin gode kundeservice og profesjonalitet. Vi gleder oss til å vise frem Kawasaki`s mange nyheter sammen med Speed Motorsenter AS, og ser frem til et godt og langt samarbeid,” sier Teigland hos Kawa-importøren Norsk Motor Import AS.

Husqvarna er også en av verdens eldste motorsykkelprodusenter, med utspring i Sverige i 1903. I 2013 ble Husqvarna en del av KTM Group (også kjent som PIERER Mobility AG), og merket har hatt en eventyrlig utvikling frem til i dag. PIERER Mobility AG produserer i dag over 360.000 motorsykler årlig. Husqvarna er tradisjonelt sett best kjent i off road-, enduro- og cross-segmentene, mens nå leverer Husqvarna kvalitetsmotorsykler i hele spekteret. Husqvarnas modeller er svært populære blant yngre motorsykkelførere. Modellen Husqvarna 801 Svartpilen ble kåret til årets overraskelse under Straand-treffet i år.

” Vi på Husqvarna ser fram emot att bli samarbetspartner med Speed Motorcentrer AS när de som en av Norges största MC handlare tar nästa steg in i framtiden. Med en bra bas av Street MC på Husqvarna som på sikt kommer växa sig riktigt stark ser vi bara fördelar med att tillsammans jobba för att gemensamt expandera varumärkena Speed Motorcenter AS och Husqvarna. På Husqvarna ser vi styrkorna där Speed Motorcentrer har en mycket kompetent organisation i allt från försäljning till verkstad och ett fantastiskt driv som genomsyrar hela företaget,” uttaler Jonny Widholm, Area Sales Manager i Husqvarna.

Gjennom denne fornyingsprosessen kan Speed Motorsenter love alle sine fantastiske kunder at de vil fortsatt få den gode Speed-opplevelsen.

«Nye» Speed Motorcenter vil i løpet av kort tid starte med noen endringer i sine lokaler frem til februar 2025.

Det vil være bygningsarbeid i butikken gjennom vintersesongen, selvsagt med uendrede åpningstider.

Speed Motorcenter ser frem til å ønske både eksisterende og nye kunder velkommen til «nye» Speed Motorcenter i løpet av vinteren/våren 2025.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser