Sigma Motor med vellykket Åpent Hus sist helg

Det ble en vellykket Åpent Hus hos Sigma Motor 23. og 24. august. Jan Ove Bygnes Olsen (t.v.) og Kjell Bjørnar Aarvik fra Sigma var fornøyd med arrangementet. De hadde god hjelp av Kjetil Håheim (t.h) fra Norsafe.

Sigma Motor i Haugesund inviterte til Åpent Hus helgen 23. – 24. august med demonstrasjon av airbag-vest, pølsegryte og gode tilbud på utstyr og lagerførte sykler. Det var 3-400 kunder innom i løpet av helgen.

Været over fjorden var ikke av det mest vakre slaget da vi tok ferjen fra Mortavika til Arsvågen en fredag i slutten av august. Nå har de begynt å lage en tunnell fra Randaberg – via Kvitsøy – til Arsvågen, men den er ikke ferdig før i 2033 ifølge plakaten på ferjeleiet i nord.

Vi kom til Sigma Motor utpå ettermiddagen og det var ennå flere kunder i butikken, selv om det store trøkket var rundt 12-tiden. Kjetil fra Norsafe var i full sving med å vise frem utstyr og hjelmer. På lørdag ble det demonstrasjon av airbag-vest fra Furygan. Denne har en responstid på 55 ms (deteksjonstid 30 ms + utløsningstid på 25 ms). Norsafe skriver på sine nettsider at ”Deteksjonstid + utløsningstid bør være under 70 ms. I en motorsykkelulykke vil motorsyklisten treffe noe i tidsrommet 70 ms – 3000 ms (3 sekunder).” Et blunk med øyet tar ca 120 ms.

Det er viktig med mat og drikke! Villy Helgesen (til høyre) serverte pølser og drikke hele helgen.

Sigma hadde reklamert med servering av Villy´s pølsegryte og drikke. Det var også gode tilbud tilbud på hjelmer og demonstrasjon av campingutstyr hele helgen.

Siko var også på jobb og viste frem campingtelt fra 4Bikers.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser