Oppgradert Kawasaki Ninja 1100 SX for 2025

Kawasaki Ninja 1100 SX tar sportstouring til nye høyder med en rekke forbedringer

Slagvolumet er økt fra1043 cm³ til 1099 cm³, men sykkelen har fått flere andre oppdateringer og forbedringer. Quickshiften fungerer nå helt ned til 1500 rpm, noe som gjør det mulig med sømløse girskift ved lavere turtall enn tidligere. USB-C port på styret er nå standard, det samme gjelder cruisekontroll, flere kjøremodus og KTRC krengningssensitiv traction kontroll og ABS. I tillegg: større bremseskive bak for enda bedre bremsekraft. Selv om slagvolum og dreiemoment har økt, har drivstofforbruk gått ned. De nyeste Bridgestone Battlax S23 er nå standardmontert.

Ninja 1100SX lanseres nå for første gang i en SE-variant med Brembo M4.32 bremsekalipere foran, Brembo bremsepumpe og bremseskiver, samt stålomspunnede bremseslanger sikrer effektiv bremsing. SE-modellen har Öhlins S46 bakdemper med justerbar fjærforspenning. Som en siste detalj leveres SE-modellen med varmehåndtak som standard.


Begge modellene kan kobles til en oppdatert versjon av Kawasakis unike Rideology-app, som lar føreren justere ulike innstillinger på motorsykkelen, samle informasjon via smarttelefonen og se kjøreruten på telefonens skjerm. For 2025 er Rideology-appen nå også klar for stemmekommandoer, noe som forbereder neste generasjon av interaktivitet mellom fører og motorsykkel.
Ninja 1100 SX har også justerbar vindskjerm og fargekoordinerte bagasjealternativer. Flere Edition-varianter som kan bestilles direkte fra autoriserte Kawasaki-forhandlere.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser