Ny generalsekretær i Motorsport Norge.

Trygve Schjerpen (til venstre) overleverer her ansvaret for Motorsport Norge til Rolf Kåre Valderhaug, på Folkehøyskolen i Elverum.

Rolf Kåre Valderhaug har overtatt som ny generalsekretær i Motorsport Norge. Han overtok «stafettpinnen» etter Trygve Schjerpen på historisk grunn, som nok er bedre kjent for et visst NEI, i Elverum sist lørdag. Denne gangen snakker vi om et rungende JA til Motorsport Norge.
 
«Jeg gleder meg stort til å brette opp ermene og «gi gass» for Motorsport Norge. Vi ønsker å gjøre motorsporten mer tilgjengelig for nye utøvere, like mye for de som ønsker en ny hobby i voksen alder. Vi er til for utøverne, og vi vil jobbe for motorsporten i Norge. Ikke mot. Trygve og hans team har bidratt med mye godt arbeid i starten, og det blir litt som å kjøre etter Petter Solberg dette her» – sier påtroppende GS Rolf Kåre Valderhaug.
 
Avtroppende generalsekretær Trygve Schjerpen uttrykker sin takknemlighet: «Det har vært en spennende og givende tid som generalsekretær i Motorsport Norge. Jeg er utrolig stolt av hva vi har oppnådd sammen, og jeg har stor tro på Rolf Kåre Valderhaug som min etterfølger. Hans engasjement og visjoner for motorsporten i Norge er imponerende, og jeg er sikker på at han vil lede organisasjonen til nye høyder. Jeg har også stor tro på Motorsport Norge og dens fremtid. Jeg ønsker Rolf Kåre lykke til og ser frem til å følge med på utviklingen.»
 
Det jobbes med en lokasjon i Oslo regionen som ny adresse for Motorsport Norge, men foreløpig er det informasjonen på www.motorsportnorge.no som gjelder.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser