NST Gardermoen har blitt Indian-forhandler og inviterer til Grand Opening på lørdag kl. 10-17.

NST Gardermoen er som flere MC-forhandlere en familiebedrift. Her er eier Tore Stedjan flankert av sin fru Liss Eliseussen Stedjan (t.v) og deres datter Pernille Stedjan Flathaug. Sønnen Marius jobber også i firmaet. Firmaet har 7 ansatte, der 6 er familiemedlemmer.

NST Gardermoen er en av norges store MC-forhandlere og er størst på bruktimport av H-D. De har også et stort utvalg av bekledning og utstyr, samt en velfungerende nettbutikk. I 2021 begynte de som forhandler av Voge, og nå har de blitt forhandler av Indian Motorcycle.

Da MC-avisa/Bike var innom sist fredag så var de første Indian-modellene ankommet butikken. Dog ikke helt utpakket ennå…

På lørdag blir det stor festivas med stor Indian utstilling, gode tilbud på sykler og utstyr, live music, prøvekjøring og gratis mat.

Du finner også en eldre Indian hos NST Gardermoen hvis du ikke er interessert i klarlakk og chrome. Innerst i butikken er det en 1920 Indian Scout-modell. Dette er en lokal sykkel fra Nannestad på 610 kubikk og 11 HK!

Det er bare å ta turen til Maura på lørdag som ligger noen kilometer fra Gardermoen flyplass. Tore Stedjan som eier firmaet har også bygget opp et nydelig MC-museum som ligger i et eget hjørne av butikken. Her finner du både japanske og amerikanske perler som er verdt et skue. Er du på Gardermoen så legg av tid til å besøke NST Gardermoen og sjekk ut ”Tores MC-museum”!

Skal en ha brukte H-D så har NST et godt utvalg. Under skiltet «Motorcycles» er inngangen til ”Tores MC-museum”.
Det mangler ikke på sykler og utstyr i butikklokalene som er på to plan.
Bilde fra «museumet». Bakerst er det en illustrasjon fra Pink Floyds album ”The Wall”. Ikke dumt å ha på en vegg!
NST Gardermoen har store lokaler og god uteplass foran butikken. Her blir det liv og røre på lørdag kl. 10-17!
Klikk på banneret over for å gå til hjemmesiden til NST Gardermoen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser