NMCF-forhandleren tar vinterlagringen og sørger for god pleie og omsorg for din MC!

Pressemelding fra NMCF: Når du leverer motorsykkelen inn til vinterlagring hos en NMCF-forhandler er du trygg på at den er i de beste hender. Faghandleren i NMCF tilbyr vask, vedlikehold av batteri, service, reparasjoner og trygg oppbevaring.

Vinterlagring av motorsykkel blir stadig mer etterspurt hos MC-forhandlerne. En av de aller ferskeste medlemmene i Norsk MC-Forhandlerforening, Leks Motor Oslo AS, forteller at de raskt så behovet for å tilby kundene trygg og god lagring av motorsyklene i vinterhalvåret.

Mange velger vinterlagring hos faghandleren

-Det er overraskende mange som ønsker slik lagring. Og det er hyggelig, da kan vi som faghandler bruke vår kompetanse på MCene til kundene. Med vinterlagring hos oss og NMCF-forhandlerne er kundene trygge på at sykkelen er i de beste hender, sier Erlend Lønnum, daglig leder ved Leks Motor.

De aller fleste 38 NMCF-forhandlerne rundt om i Norge tilbyr vinterlagring med ulike tjenester, og det kan være smart å booke plass nå om du ikke har gjort det allerede!

Lurer du på om din MC-forhandler tilbyr vinterlagring?
Klikk her for å finne din nærmeste NMCF-forhandler.

Lønnum forteller at de som faghandler tilbyr en rekke tjenester og servicer i forbindelse med vinterlagringen:

Trygge sykler

-Alle sykler som kommer inn blir vasket slik at høstens smuss blir fjernet og sykkelen holdes pen over tid. Mekanikerne våre går over syklene og sjekker spesielt vitale deler og slitedeler slik at du som kunde er sikker på at du kjører en sykkel som er i god teknisk stand. Da er den trygg i bruk. De aller fleste sykler har også anbefalt årlig service, så de som ønsker det tar dette på vinterlagring. Mange bruker det og som en fin anledning til få påmontert ekstrautstyr på sykkelen. Deretter plasseres motorsykkelen på tørt og sikkert lager, forklarer han.

-Vi og mange andre forhandlere har begrenset antall plasser, så det kan være smart å ta kontakt allerede nå dersom du ønsker vinterlagring for din MC. Det er mange som synes det er behagelig og praktisk å kunne hente klargjort sykkel og nøkkel til våren, så pågangen er god. sier Erlend Lønnum.

-Vi opplever en økt interesse for vinterlagring og de tjenestene som følger med, hos våre forhandlere i NMCF. Stadig flere oppdager fordelene ved å overlate vedlikeholdet og lagringen til faghandleren, sier leder Olaf Olstad.

Sjekker mange punkter
MCFs faghandlere sjekker mange punkter når de går gjennom sykkelen. NMCFs offisielle tilstandsrapport er grundigere enn standard sjekk og kan tilbys i forbindelse med vinterlagring. Hør med din NMCF-forhandler hva de tilbyr og velg alternativet som passer ditt behov best.

Det er viktig å sette inn en ren sykkel for vinteren.

Dette er noen av komponentene som blir sjekket på din sykkel:

• Dekk
• Bremser
• Hjullager
• Styrelager
• Støtdempere
• Lys
• Drev
• Kjede
• Forstilling

Alle NMCFs faghandlere har gjennom en omfattende forhandlerautorisasjon forpliktet seg til å bidra til best mulig forutsigbarhet for MC-kundene. Det innebærer flere konkrete elementer som forhandlerne må forholde seg til:

• NMCF faghandleren skal skille seg fra de øvrige aktørene i bransjen gjennom fagkompetanse, profesjonalitet og forutsigbarhet for forbrukeren.

• Autorisasjonen skal bevisstgjøre forholdet mellom kunde og faghandler.

• Autorisasjonen skal styrke faghandlerens posisjon i verdikjeden og sikre kvaliteten til forbrukeren.

• En NMCF-autorisert faghandler skal utvikle bransjen i takt med endringer markedet.

• Autorisasjonen skal bidra til at NMCFs medlemsbedrifter etablerer en mest mulig ensartet kommunikasjon og et mest mulig forutsigbart og forståelig servicetilbud overfor sluttbrukeren.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser