MC OSLO åpner Yamaha Store i januar

MC Oslo starter med Yamaha i sine lokaler i Strømsveien 344 fra januar 2025! Andreas Alm, Kim Harald Jøranli og Robert Svendsen gleder seg til nyåret!

Pressemelding: MC OSLO er ledende på BMW og Honda i Norge. Nå smeller de til med nytt merke; i januar åpner de dørene til et nytt og rendyrket Yamaha Store i Oslo.

Den nye butikken blir en av få «single brand» ATV- og motorsykkelforretninger i Norge av denne størrelsen, spesialiserte kun på Yamaha-landprodukter for å yte den beste servicen og det største produktsortimentet, i tillegg til å tilby landets fremste Yamaha-verksted.  

MC OSLO holder i dag til i Strømsveien 344 med sine to merker, Honda og BMW.

Med rundt 1000 solgte sykler i året, velger de etter jul å flytte til enda større lokaler på Vollebekk, nærmere bestemt Hans Møller Gasmannsvei 7, bare noen minutter unna dagens lokasjon.

– Dermed fristilles det som antakelig er Norges mest besøkte «point of sales» for motorsykler. Sammen med Yamaha bestemte vi oss for å satse. Når vi først gjør noe, gjør vi det ordentlig, sier Kim Harald Jøranli, som er sjef for MC OSLO.

Ny daglig leder
Inn for å lede nye Yamaha Store Oslo kommer en kjent profil fra trafikkskolebransjen.

Robert Svendsen har i åtte år jobbet som teknisk sjef i Wright med ansvar for innkjøp, drift og vedlikehold av over 550 kjøretøy. Han har også tidligere kjørt motocross for Yamaha, er lidenskapelig entusiast og godt kjent med hele bredden av Yamaha sin produktportefølje.

– Jeg har lenge gått med en drøm om å leve av hobbyen og lidenskapen min. Da muligheten til å starte og drive en stor MC-forhandler sammen med MC OSLO-gjengen kom, ble fristelsen for stor, sier Svendsen, som også kommer inn på eiersiden i den nye satsningen.

Kjøper opp Hestmann Motor AS
Det blir ingen spesialisert Yamaha-forhandler uten et spesialisert verksted. Hestmann Motor har i mange år vært et av de mest anerkjente Yamaha-verkstedene i Norge.

Hestmann Motor har de siste årene vært eid og drevet av Andreas Alm:

– Hva er det man sier, if you can’t beat them – join them? Jeg jobbet mange år hos MC OSLO og kjenner gutta godt. Det har vært både gøy og lønnsomt å drive eget, men jeg ser fram til å bli del av et stort system og et godt team. I tillegg til å være verksmester blir jeg med videre på eiersiden, og vi skal fortsette å levere like god kvalitet og service som Hestmann Motor alltid har gjort.

Yamaha Motor Skandinavia
Robert Augustsson er ansvarlig for forhandlerutvikling i Yamaha Motor Skandinavia og har følgende kommentar:

– Vi ønsker å utvikle vårt forhandlernettverk ytterligere, og de endringene vi nå gjør i Oslo-regionen er et ledd for å sikre og styrke vårt nettverk og servicen til kundene våre. Jeg kjenner eierne bak MC OSLO veldig godt fra tidligere, og jeg har sett på nært hold kraften i måten de utvikler virksomheten sin på. Det ønsker Yamaha å være med på, og dette er et viktig ledd i at vi skal reetablere oss som Norges mest solgte motorsykkelmerke. Vi gleder oss til åpning i januar og lover spennende produktnyheter for kommende sesong.

Eierne av MC OSLO blir majoritetseiere i den nye satsningen, og Kim Harald Jøranli går inn som styreleder i selskapet.

Om du ønsker å lese mer om vår butikk på Vollebekk i Oslo og satsing i Drammen, les nyhetsartikkel hos Bike: MC Oslo åpner Norges største MC-butikk 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser