MC Oslo åpner Norges største butikk

I januar flytter MC Oslo inn i splitter nye lokaler, som blir Norges største motorsykkelbutikk, et fullverdig og topp moderne BMW Motorrad Center og Honda Dream Dealer. I tillegg åpner de en ny avdeling utenfor Drammen.

MC Oslo-sjef Kim Harald Jøranli forteller stolt om planene da Bike/MC-avisa som aller første medie får besøke de nye lokalene. I januar åpner nemlig dørene til MC Oslos nye butikk i et helt nytt næringsbygg på adressen Hans Møller Gasmanns vei 7, som ligger på oversiden av Østre Aker vei, like ved Vollebekk T-banestasjon.

— Det blir helt fantastisk å flytte inn i disse lokalene. Selve butikkdelen blir på 3.440 kvadratmeter, og med lager, verksted og parkeringskjeller får vi Norges desidert råeste motorsykkelsenter på totalt 5.600 kvadratmeter. I tillegg til både et autorisert BMW Motorrad Center salgsavdeling, blir vi også en Honda Dream Dealer med komplett utstyrt verksted, lager og vinterlagring.

Lokalene er imponerende, med store vinduer, godt med plass og god takhøyde. Jøranli forteller om de ulike salgsavdelingene, og understreker at det skal bli en helt spesiell opplevelse å være kunde i denne butikken.

— Her blir det ulike loungeområder, forfriskninger og feel-avdeling, med egne seksjoner for de ulike modelltypene. En egen avdeling for adventure og GS-modellene, en egen R-avdeling, bruktavdeling også videre, i tillegg til en svært komplett utstyrs- og tilbehørsavdeling. Dessuten blir det gode garderobemuligheter for kundene våre slik at de kan skifte mellom kjøreutstyr og vanlige klær, for eksempel hvis de leverer en sykkel til service om morgenen før de skal på jobb.

Det komplette verkstedet, som er åpent bak store vinduer, vil bestå av 17 arbeidsbukker og vaskehall, og i kjelleren har MC Oslo sikret seg god plass for vinterlagring av kundesykler. Alt i alt blir det 35 ansatte i MC Oslo nysatsing.

Det er flere planer på gang for Jøranli og hans styreleder og medeier Andreas Martinussen. De har nemlig også kjøpt velrennomerte Monster Bike som skal flyttes til nye og mer fremtidsrettede lokaler utenfor Drammen. Her blir det også et BMW Motorrad Center i tillegg til Honda-avdeling. Detaljene for denne endringen er ikke helt klare ennå, men Bike vil selvsagt skrive om dette så snart alt er klart.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser