MC-Huset Nydal bygger ny butikk rett ved E6

MC-avisa/Bike var innom byggeplassen tidlig i september. Da var Stine Svenkerud og Per Almestrand på plass for å overvære fremdriften. Bygget kommer i området der gravemaskinen jobber. Per kunne fortelle at målet er at bygget skal være tett ved juletider og klar til åpning utpå våren neste år.

MC-Huset Nydal AS har endelig fått stikket spaden i jorden og startet byggingen av sitt nybygg på 3 etasjer og 3.000 kvadratmeter i Furnes. Bygget blir synlig fra den 4-felts motorveien mellom Hamar og Brummundal.

Her er tegning av bygget med perspektiv fra nord-øst. Dette blir den mest moderne MC-butikkene i Norge, og kjenner vi Per og gjengen godt nok,blir det skikkelig åpningsfest både utenfor og inne i de nye lokalene når den åpner neste år.

MC-Huset har dype røtter i motorsykkelmiljøet, med en historie som går helt tilbake til 1947. Etter at Per Almestrand kjøpte opp virksomheten i 1971, har MC-Huset vokst og utviklet seg til å bli en anerkjent forhandler av BMW, Honda og flere andre store merker.

Neste sesong flytter de til sine lokaler i Furnes og kan skilte med et av Norges mest moderne MC-lokaler. Stine Svenkerud, som er økonomi- og markedsansvarlig forteller om flyttingen: -Med et nytt og topp moderne bygg er målet å oppnå en mer effektiv hverdag, med bedre flyt for både ansatte og kunder.

Selv om Ludvik, salgssjef og medeier, sier at de ikke sikter på å bli størst i Norge, er det tydelig at de har en brennende ambisjon om å være best. Med motorsykkelkompetanse som går i arv fra generasjon til generasjon, er det ingen tvil om at MC-Huset vil bringe både lidenskap og erfaring til sitt nye hjem.

Stine Svenkerud fortsetter: -Målet vårt er at nye kundeopplevelser venter de besøkende i de nye lokalene. Vi i MC-Huset Nydal ønsker å ta motorsykkelhandelen til nye høyder med innovasjon og teknologi.

Er du nysgjerrig på hva som venter når de åpner dørene? Følg med på MC-huset`s nettside og facebookside for oppdateringer.

Se artikkelen om nybygget i MC-avisa/Bike #9-2024 som nå er trykket og som kommer ut 2. oktober.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser