MC-festival på Rudskogen 5/8-24

MC-akademiet kan si seg godt fornøyd med arramgementet på Rudskogen

Over 1000 besøkende, kursdeltagere, frivillige og utstillere var på plass da MC-Akademiet for første gang arrangerte MC-Festival på Rudskogen sammen med sitt tradisjonelle helgekurs for førerutvikling. Flere forhandlere og utstillere stilte med mulighet for prøve kjøring av årets modeller fra merker som Triumph, Yamaha, KTM, Kawasaki, Ducati og Honda.

Ferdighetskonkurranser og andre aktiviteter med MC i fokus ble avholdt samtidig som det var kurs ute på banen. Leder av MC-Akademiet, Tormod Nyberg, sier at MC-Akademiet som klubb er veldig fornøyd med festivalen og det de har fått til. Vi prøver noe nytt og synes vi har fått til noe veldig bra. Da ideen først ble lansert og aktører i bransjen omfavnet det og ville prøve så har vi hatt frivillige og ildsjeler på dette i lang tid for å få gjort alt som skal til. Vi er vant med å arrangere kurs for førerutvikling, men det er første gang vi arrangerer en festival.

Da vi kunne åpne portene lørdag morgen i det beste sommerværet og ønske besøkende og kursdeltagere velkommen til MC-Festivalen var det veldig gøy og spesielt. Sammen med aktører i bransjen ønsker vi nå å gjøre dette til et årlig arrangement og Rudskogen som arena er veldig egnet for dette, sier Nyberg.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser