Lindstrands Sveg – bredspektret sommerhanske

Lindtsrands Sveg er en prisgunstig testvinner som er velegnet i varieende norsk sommervær

Årets sommer har vært variabel, og det har vært gunstig å ha kjøreutstyr som kan håndtere det vekslende været. Hansker er en viktig del av utstyret og Lindstrands Sveg hanske – den som vant Motorrads test – har vært mye brukt. Sveg er det vi på godt norsk kaller en potet: Den kan brukes til nesten alt. Grunnen til det er at Lindstrands har klart å lage en hanske som holder deg tørr på hendene når det regner, ikke er for varm når solen skinner men samtidig varm nok når sommerkveldene er kjølige. Sveg er meget behagelig og smidig i bruk, noe som skyldes at oversiden er laget av tekstil med forsterkninger i skinn og en kraftig knokebeskytter i lær/plast som ikke er festet i underkant. Det gjør at beskytteren ikke gnager når en holder rundt styret. En Dryway+ membran holder det meste av regn ute og en teknikk som kalles Skinfit XTR sørger for at det behagelige innerforet holder seg på plass når en tar av hansken.

På tuppen av høyre pekefinger sitter en sak som kalles NUDUD. Den gjør det enkelt å bruke touch screen. At den sitter på høyre er fornuftig – da må gassen slippes hvis touch screen skal brukes. I håndflaten er det geiteskinn, forsterket med et ekstra lag semsket som gir godt grep rundt styret. Håndflaten får også ekstra beskyttelse, takket være innlegg av HI-ART. Mansjetten har viddejustering med borrelås-stropp, men mansjetten kunne kanskje vært et par centimeter lenger for å sikre at den ikke sklir ut av mansjetten på jakken når armen strekkes ut.
Konklusjon: Lindstrands Sveg er mye hanske for pengene, er komfortabel, godt utstyrt og gir bra beskyttelse ved uhell. Når den i tillegg takler det meste av det norsk sommer kan by på er det bare å løpe og kjøpe.
Lindstrands Sveg leveres i størrelser Unisex 5-14 og koster rimelige 1299,-
Norsk leverandør: Duell AS

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser