Klassiske stilikoner fra Kawasaki: W230 og Meguro S1

Kawasakis nye Meguro S1 – smått er godt, og ofte mer enn nok

Pressemelding

Kawasaki utvider sin modellrekke for 2025 med lanseringen av to nye retro motorsykler. Begge modellene representerer hver sin stolte arv, én fra den ikoniske W-familien og én fra det anerkjente Meguro-merket. W-familiens røtter går tilbake til W1 650 fra 1966, Kawasakis første store firetakts motorsykkel. Meguro, som fusjonerte med Kawasaki tidlig på 60-tallet, har en enda lengre historie og var et av Japans mest prestisjetunge motorsykkelmerker. Kawasaki feirer i 2024 Meguro sitt 100-årsjubileum – noe som gjenspeiles i slagordet for nye Meguro S1, «centennial beat».
Begge modellene har en luftavkjølt, ensylindret motor montert i et likt chassis, men skiller seg ut i stil.

Kawasaski W230

Den er utstyrt med en balanseaksel som bidrar til en behagelig kjøreopplevelse uten for mye vibrasjon. Designet er også nøye gjennomtenkt for å gi den moderne motoren et klassisk utseende, med store avrundede kjøleribber på topplokket. Det kompakte chassiset sikrer en enkel og smidig håndtering som passer et bredt spekter av førere. Med en vekt på bare 143 kg er dette en av de letteste modellene i retro sport-kategorien for 250cc. Lav setehøyde gjør begge modellene, W230 og Meguro S1, tilgjengelige for en bred gruppe førere. Foran har syklene ø37 mm teleskopgaffel som gir en balansert og stabil kjøring, mens doble støtdempere bak med justerbar forspenning gir en klassisk kjørefølelse. Stålskjermer foran og bak, eikehjul og gammeldagse doble instrumenter forsterker den autentiske følelsen.

Meguro S1

Modellenes stil og utførelse skiller dem imidlertid fra hverandre – W230 har en lakkert tank med et 3D W-emblem, mens Meguro har en forkrommet tank med lakkert panel og et ikonisk Meguro-emblem.
Originalitet skapes bare én gang, og Kawasaki er stolte av å bevare arven fra W- og Meguro-merkene. Med W230 og Meguro S1 gir de en ny generasjon førere muligheten til å oppleve autentisk kjøreglede. W230 eller Meguro S1? Uansett hvilket valg du tar, venter en ekte og spennende opplevelse.
Disse klassiske stil-ikonene blir tilgjengelig i 2025.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser