Ducati viser oppgradert Scrambler 800 Full Throttle og ny Icon Dark for 2025

Slik ser de to nye Ducati Scrambler modellene ut, Full Throttle til venstre, Icon Dark til høyre

Ducati har gitt sin retro Scrambler-serie en justering for året som kommer med to nye modeller. Den ene er den eksisterende Full Throttle som får en kosmetisk oppfriskning, den andre er en helt ny Scrambler-modell kalt Icon Dark. Icon Dark slippes denne måneden, men Full Throttle må vente til desember. Begge de nye syklene deler den samme mekaniske arkitekturen som de tre eksisterende tilbudene i 803cc Scrambler-familien. De luftkjølte V-twin motorene yter fremdeles 74hk og 67 Nm dreiemoment, og det vil også være en 48 hk versjon tilgjengelig for A2-førere. Begge syklene får quickshifter, kurve-ABS og to kjøremoduser – «Regn» og «Sport».

Ducati beskriver den nye Icon Dark som «den mest essensielle og moderne modellen i serien». Selv om den er teknisk identisk med den nåværende Icon-modellen, er den livlige gulfargen erstattet med matt svart – noe som gir et dystrere utseende. Den oppdaterte Full Throttle får en tilsvarende mørk lakkering, og erstatter den tidligere røde og svarte lakkeringen med et nytt sort/bronsedesign.
For å videreføre det flattrack-inspirerte utseendet, har Ducati beholdt det lave styret, den korte forskjermen og motorbeskyttelsen av aluminiumsump. Sykkelen har også en Termignoni-lyddemper som standard og «62»-grafikk som pryder sidedekslene – til minne om 1962 da den originale Ducati Scrambler debuterte.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser