Ducati Panigale V2 Superquadro Final Edition

Ducati Panigale V2 Superquadro Final Edition er siste sjans til å skaffe deg en av de legendariske V2 syklene

Ducati har presentert Panigale V2 Superquadro Final Edition, et samleobjekt i en begrenset og nummerert serie på 555 enheter, for å feire det siste kapittelet i den tosylindrede historien til Superquadro-motoren. Denne utgaven hyller Ducatis svært avanserte Superquadro tosylindrede motor. Den er preget av komponenter av høy kvalitet og en eksklusiv lakk designet av Drudi Performance, i samarbeid med Centro Stile Ducati.
Panigale V2 Superquadro Final Edition er Ducatis måte å vise hvor høyt de setter Superquadro motorfamilien – de mest avanserte to-sylindrede motorene som noen gang er produsert av Ducati. De er kulminasjonen av en lang modellserie med 90° V2-motorer med fire desmodromiske ventiler per sylinder, en serie som startet for over tretti år siden. Ducatis V-twin-motorer har vært det tekniske kjennetegnet til selskapets Superbikes og Supersport-sykler, og har vært hjertet i ikoniske motorsykler som 748, 749, 848, 899 og 959, opp til Panigale V2.
Den første Superquadro-motoren ble laget i 2011 for 1199 Panigale. Navnet stammer fra det høye boring/slag forholdet, som med 1285 cc slagvolum har gjort motoren til den definitive målestokken for maksimal effekt fra en V-twin. Den er blitt utviklet gjennom årene, og det har også kommet versjoner med mindre slagvolum, først 898 og deretter 955, hvor sistnevnte i fjor vant den første VM-tittelen for Ducati i Supersport med Nicolò Bulega. Den har også sikret seg MotoAmerica Supersport-tittelen i 2022 og 2023.
Panigale V2 Superquadro Final Edition, med et slagvolum på 955 cm3, er oppgitt til maks effekt 155 hk ved 10.750 o/min og med dreiemoment på 104 Nm ved 9.000 o/min. Sykkelen kommer med CNC-maskinerte gaffelkroner, der det unike modellnummeret vises. Kjøperen får også et ekthetsbevis og et personlig mc-kapell.
Leveranser er beregnet til oktober. Anbefalt pris er ca. 400.000,-

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser